Impact en zichtbaarheid zijn de rode draad in mijn leven!

Als 5de kind van 6 ontdekte ik vrij snel dat impact maken en zichtbaar zijn de rode draad zijn in mijn leven. Dit heb ik te danken aan mijn ouders die beiden sterke persoonlijkheden waren!

Mijn vader was een succesvolle zakenman en ondernemer en had met zijn charismatische uitstraling heel wat impact in de bedrijfswereld.

Mijn moeder was gepassioneerd door kleur, kledij en uitstraling en was bovendien een helpende hand in het bouwbedrijf van mijn vader. Bij professionele gelegenheden vonden mijn ouders een goed voorkomen belangrijk om zo een geslaagde eerste indruk te maken.

Zo ontdekte ik mijn passie voor kleur, kledij, uitstraling én het ondernemerschap.

Een introvert kleur- en stijladviseur, een verrassende combinatie

Na het volgen van een opleiding Imagotrainer-Styliste begon ik in 2003 als Kleur- en Stijladviseur en werd mijn droom werkelijkheid. Toen ik begon was ik extreem introvert en vond ik het een hele uitdaging om mezelf zichtbaar op te stellen.

Door falen, opstaan en weer doorgaan met de juiste begeleiding, durf ik mezelf nu te laten zien, trek ik de juiste klanten aan en ben ik zichtbaar!

Inmiddels ben ik al 15 jaar professioneel actief en:

  • kregen meer dan 1.000 mensen kleur- en stijladvies;
  • deed ik meer dan 260 persoonlijke analyses;
  • gaf ik les aan kleur- en stijlconsulenten;
  • deed ik 3 jaar restyling voor Karaat magazine;
  • werd ik gevraagd voor tientallen workshops.

Kleur als inzet

Na deze ruime ervaring als Kleur- en Stijladviseur voelde ik dat er meer was dan styling. Ik ontdekte dat kleur impact heeft op je gedrag, je stemming en je uitstraling en dat je kleuren best afstemt op je persoonlijkheid, je kledij en je branding.

Als personal coach en uitstralingsexperte inspireer en help ik ambiverte en introverte CEO, bedrijfsleiders, managers en ondernemers om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, een grotere impact te maken, en zich zichtbaarder op te stellen om zo hun gewenste doelen succesvol te bereiken.

Angelika is ervaringsdeskundige in kleur- en stijladvies. Als introverte persoonlijkheid ontlook ze tot een zelfverzekerde inspirator in haar vak. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen! – Hilde Naedts, Still & Stem

Angelika_04

Welke kleur draag jij vandaag ?

markant_opt

karaat

logovormingplus

c&a

Accent_Jobs_Black_Website_RGB

logovillamaria

JCI GENT

voka

logo-syntra-ab[1]

Bereik je doelen met Color for Success

Zet de stap, contacteer me vrijblijvend.

Stuur een e-mailof bel 0478 34 54 44