Kleur jezelf: Ondernemen met meer impact

Als ondernemer vervul je een motiverende en activerende rol. Je hebt een toekomstvisie voor je bedrijf en verdedigt deze met hart en ziel. Hierin neem je je team natuurlijk ook mee. Het is daarom erg belangrijk om inzicht in jezelf te verwerven, en daarnaast ook anderen optimaal te begrijpen. Zo kan je op de meest effectieve manier je doelen bereiken.

Mis jij zelfinzicht en zichtbaarheid?

  • Heb je problemen bij het netwerken?
  • Kun je moeilijk nieuwe contacten leggen?
  • Ben je onzeker bij het aanspreken van een groep?
  • Vind je het lastig om je boodschap duidelijk over te brengen, met misverstanden tot gevolg?
  • Sta je voor een nieuwe uitdaging en wil een goede eerste indruk maken?
  • Wil je zichtbaarder worden, jezelf profileren en zo meer bereiken?
  • Wil je professioneel groeien en je leiderschapskwaliteiten ontplooien?
  • Wil je elke morgen moeiteloos je functionele garderobe samenstellen?

Met een traject van 4 maanden help ik je de eerste stappen te zetten naar meer impact, meer zichtbaarheid, meer zelfvertrouwen én een betere communicatie.

Traject van 4 maanden Versterk je impact, je zichtbaarheid en verbeter je communicatie

Nadat we je persoonlijkheid, je talenten en je gedrag in kaart hebben gebracht krijg je meer inzicht over de indruk die je maakt op anderen. Vervolgens werken we aan je communicatieve vaardigheden. Een goede en efficiënte communicatie is namelijk essentieel voor het bereiken van je doelen.

Je garderobe wordt ook onder de loep genomen. Je leert op een bewuste manier kledij, stijl en kleurgebruik in te zetten om zo een effectieve en professionele uitstraling te bekomen.

Met professionele opvolging en een concreet stappenplan zorgt dit 4 maanden programma voor meer impact, meer zichtbaarheid, een zakelijke uitstraling en een sterke overtuigingskracht waarmee je professioneel en privé meer zal bereiken.

 

Angelika heeft veel kennis over haar vak en brengt het heel gedreven over. Het is een aanrader voor iedereen die meer over zichzelf wil ontdekken aan de hand van kleuren. De inzichten zijn waardevol! E.B.

*****************

Angelika is een fijne dame die snel inzicht heeft in wie je bent. Met geduld en overtuiging brengt ze je tot nieuwe inzichten in de kleuren en kledingstijl die écht bij jou passen, jou als persoon naar voor halen en je ware karakter in de verf zetten. Je krijgt meer uitstraling en overtuigingskracht. Een goede investering in jezelf, zowel privé als professioneel! – Ann Meesschaert, Take Care 

 

voor info en een
vrijblijvende offerte.

MANDALA - ADB

 

 

ADB-1798

 

 

ADB-1756

Welke kleur draag jij vandaag ?

markant_opt

karaat

logovormingplus

c&a

Accent_Jobs_Black_Website_RGB

logovillamaria

JCI GENT

voka

logo-syntra-ab[1]

Bereik je doelen met Color for Success

Zet de stap, contacteer me vrijblijvend.

Stuur een e-mailof bel 0478 34 54 44